adsense

7 Mar 2011

Pencarian pemain-pemain bola jaring


Legend Netball Team mencari bakat-bakat muda yang mempunyai minat yang tinggi dalam permainan bola jaring untuk menyertai pasukan kami. Antara syarat-syarat untuk menyertai pasukan kami ialah :

  1. mempunyai minat yang tinggi dalam sukan bola jaring
  2. tidak mengira jantina
  3. komitmen untuk turun latihan setiap minggu
sekiranya anda mempunyai syarat-syarat seperti diatas, sila hubungi kami di:

email : legend_netball@yahoo.com
Facebook Legend : Legend Netball Team
Facebook Captain Legend : Amrish Afqa
Facebook Asst Captain : Faidz Othman
twitter : @legend_netball

27 comments:

Anonymous said...

duh......jauh.....
p sgt berminat....
nak join.....................

Legendarian said...

duk mana?

Anonymous said...

saya pun duk jauh...lagi pun gemuk lah tak larat nak lompat dah...

Legendarian said...

jauh tu kat mana? kami pon ada pemain berbadan besar.. saiz doesn't matter..

Anonymous said...

kat gua batu caves(selayang)...btul ker? cam asmaq ni ok ker?

Qistina Filzah said...

owh bola jaring ekz..hehe..main xtau...bola sepak sy minat la..pape pun chaiyokkkk bg sape2 ygj oin

Legendarian said...

asmaq.. tolong letak nama bole?

Bitter Sweet said...

wah nak join lah jugak :D hehehe tetiba

farhah_karim said...

saya nak j0in, n saya berminat, so far, g mane nak j0in, dah lama x main ni...bagi saya netball hidup mati saya..chewah...klu boleh contact saya di farhah2005@gmail.com / siis_farhah2003@yahoo.com

It's me Sharry said...

Hi...saya berminat..tapi faktor umur tu...ada chance ke?

Legendarian said...

berapa umur? laki ke pompuan?

It's me Sharry said...

Saya berumur 36 F, tapi masih aktif ngan netball. Saya rasa kak zaharah still kenal saya lg... if ada chance saya nk ikut serta tuk training, its ok if x dpt masuk 4 competition pun. Sharry 0132151799

Legendarian said...

biasanya kami lelaki je yang training manakala pompuan xcukup korum. so, mmg mix laa selalu.. nak join pon ok gak. no prob

It's me Sharry said...

really...boleh juga...but tell me lah ur schedule of training and normally kat ne ur training tu? TQ :)

Legendarian said...

buat masa ni team lelaki je yang training utk Unimap. kami training selasa dan jumaat.

Ezazue MaryKay's Corner said...

saya minat jugak tapi jauh..kat tangkak....huhu

Legendarian said...

ermm.. buat laa team kat sana. mesti best!

CherMin StuDio said...

kalu nak join mcm mna?

Legendarian said...

CherMin StuDio leh contact kami.. kat atas tu klik je nama2 org yg berkenaan.. tq

azwa harun said...

syoknyer..nk join leh...nk join training pn ok gk....tp sy dok area cheras leh ker...?? huhu...

Legendarian said...

ok jer.. contact in charge utk keterangan lanjut

Intan Shafinaz said...

pasukan ni kt mana ni?

Legendarian said...

KL

Bieha Sairy said...

Harga latihan ni bape ye ? and sesi latihan dia bile cs saya ni bdak seeekolah menengah

Legendarian said...

adik turun je training. kami x charge bdk sekolah. sila 'like' FB page kami utk keterangan mengenai hari dan tempat latihan. tq

Bieha Sairy said...

saya dah like dah page Legend NC kat fb and try to find te info . But tak jumpa , untk starting bulan 2 ni bile ye start training ?

Nor Azila Darikah said...

bleh tanye ni kt mane..sy explayer phg..tp time skolah dulu la..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
www.e-referrer.com