10 Mar 2011

Kenangan : KL Open 2009

Cobra vs Legend A 

(1st half)

(2nd Half)

KL Open 2009 telah diadakan pada bulan Februari bertempat di Dataran Merdeka. Pada pertandingan ini, Legend A telah menjadi juara dengan mengalahkan pasukan Royale A. Pasukan Legend telah menghantar 3 pasukan pada pertandingan ini.

sumber video: shaharezan77

5 comments:

Bitter Sweet said...

Salam legend netball, sudi ke kalau frenly match dgn team netball ikan bilis kitaorg? huhuhu~ sbb kitaorg just nak dpt exposure sob sob sob

Legendarian said...

nak frenly ngan team kita org? ok je but kena set time laa.. takut xcukup org.. nak frenly ngan team laki ke pompuan?

Bitter Sweet said...

team perempuan, basically u all semua based dkt mana? sbb kitaorg ni klu main dkt kompleks kg pandan..so igtnya klu nak ajak frenly, kita main kat situ lah kut, date bergantung kepada u all lah..ada tarikh yang boleh dicadangkan?

Legendarian said...

ok, nnt weol set tarikh. paling awal next week.. nak contact camne ni?

Bitter Sweet said...

ok, nanti cadang date dulu, kitaorg akan konfem kan balik

ni email address: innueclanz@gmail.com

dlm email nnt sy bagi no. phone
TQ

-jue-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
www.e-referrer.com